torek, 26. september 2023

Estonija - 17.dan

 "tere"

V Heide Parku smo danes začeli s slanimi jedmi. Pripravljali smo nadeve za slane pite (kiš) z okusom kimchi, prekajena šunka in prekajen piščanec. Veliko dela je bilo z rezanjem zelenjave.  Proti koncu dneva pa sva še izdelovali vrtnice za dekoracijo tort iz tičin mase.




Radissonovki pa sva danes izdelovali nove okuse trufflov. Po delu sva se odpravili na sprehod ob obali Baltskega morja, kjer imajo zelo lepo urejene peš poti, zraven pa tudi kolesarsko stezo na kateri se veliko ljudi tudi rola ter uživali v sončnem zahodu in v trgovino- kjer sva vzeli tudi cimetovo rolico.



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Tallinn "over and out"

Po zajtrku smo spakirale še zadnje malenkosti in se s prevozom, ki nas je že čakal pred hostlom odpeljale do letališča. Na letališču nismo i...